ELA ARBRES DE LA NOSTRA ESCOLA.

Un matí de març, abans que arribés la primavera, vam fer un passeig pels patis de la nostra escola per veure quins arbres havien perdut les fulles i quins no. Es recordeu del conte del pardalet ferit? Doncs anem a veure que ha passat amb els nostres arbres.

Vam començar amb el pati d'infantil.

El primer arbre que vam trobar a l'eixir de la classe és la morera i no tenia fulles. Esperem que a la primavera li tornen a eixir, ja veurem.


Després ens vam trobar un avet. Aquest sí que estava ben verd i escoltàvem als pardalets que hi vivien.



A continuació hi ha dos plataners. No tenien fulles, només alguna tota seca a punt de caure. Ens agraden tant els arbres que vam decidir abraçar-los i així sentir-los com sers vius que són.




Després hi ha una filera de xops, tots sense fulles. El sol ens pegava en la cara i per això estem tots mirant cap a un costat.



Ara vam anar al pati mitjà que està davant de la casa de Gaspar. Allí hi ha un pi preciós, les fulles són finetes com agulles i estava ple, també tenia fulles noves molt claretes.



No vam resistir les ganes d'abraçar-lo.


I al costat hi ha dues palmeres molt boniques. Atenció les fulles de palmera son grans i punxen molt.



Passàrem al pati gran i hi ha una filera molt llarga d'eucaliptus. Fan una olor molt bona.



I a la fi hi ha una raconada de pins molt bonica.


Allí i per finalitzar vam estar una estona molt agradable agafant pinyes.



Papàs i mamàs, quan vingau a l'escola a acompanyar-nos podem fer una passejada per recordar els arbres. Segur que us agradarà.


Comentaris